niedziela, 28 kwietnia 2024
32 dziń głodówki. Zmiana treści i formy apelu poparcia-PRZECZTAJ PDF Drukuj Email
wtorek, 30 marca 2010 18:01

Zamiast wyjazdu do Szczecina - zwracamy się do Państwa o wysyłanie pocztą na adres Minister Sprawiedliwości Z. Ćwiąkalski, 00-950 Warszawa, Al. Ujazdowskie 11 pism o treści: Żądamy przyjazdu Pana Ministra do głodujących w Szczecinie pod Sądm Okręgowym. To Pana obowiązek służbowy. Decyzję taką podjęliśmy ze względu na wysokie koszty wyjazdu, na które nie stać nas ani Państwa.

Apelujemy  więc do wszstkich stowarzyszeń w Polsce aby w przypadku dalszego kontynuowania protestu głodowego przed Sądem Okręgowym w Szczecinie i dalszego ignorowania tego protestu przez Ministra Sprawiedliwości Z. Ćwiąkalskiego do dnia 26 lipca 2008 r. PRZECZYTAJ I ZOBACZ podjęte zostały uchwały o wyżej wskazanej formie wsparciu tego protestu.