wtorek, 14 maja 2024
Zanosi się że od 2009 r. sądy grodzkie w sądach rejonowych PDF Drukuj Email
środa, 31 marca 2010 11:19

Proponuje się likwidację sądów grodzkich w: Kościerzynie, Międzyrzeczu, Słubicach (zamiejscowy wydział z siedzibą w Kostrzynie), Strzelcach Krajeńskich, Sulęcinie, Bolesławcu, Kamiennej Górze, Lubaniu, Staszowie, Słupcy, Turku, Brzozowie, Mrągowie, Olecku, Piszu, Szczytnie, Żyrardowie, Chodzieży, Grodzisku Wielkopolskim, Wolsztynie, Zduńskiej Woli, Bytowie, Człuchowie, Miastku, Gryficach, Szczecinie (powstaną Szczecin Centrum i Szczecin – Prawobrzeże i Zachód), Kolbuszowej, Nisku, Dąbrowie Tarnowskiej, Chełmnie, Golubiu-Dobrzyniu, Wąbrzeźnie, Miliczu, Strzelinie, Środzie Śląskiej, Wołowie.