czwartek, 16 maja 2024
Niejawne rozprawy - to nowy asesorski zwyczaj w Katowicach PDF Drukuj Email
środa, 31 marca 2010 13:03

Duronota przyszłej sędzi a jeszcze asesor Anna Żebrowska z Sądu Rejonowego w Katowicach - Wschód - Wydz. Karny przekroczyła wszelkie granice. Wprowadza nowe zwyczaje lekceważąc   Konstytucją RP. Utajnia rozprawę, wpuszcza na salę osoby które ona uzna za godne sali rozpraw z Jej jaśnie udziałem  pomimo, że sala rozpraw mogła pomieścić więcej osób.  Niedouczona przyszła sędzia uważa stroje organizacyjne jak agitujące podkoszulki. No głupota i bezprawie osiąga szczyty.

Zawiadomimy Prezydenta RP aby przy nominacjach zapamiętał to nazwisko asesora ponad prawem. Do tego ściągnieto posiłki policyjne, z których jeden z policjantów był nadzwyczaj agresywny popychając starszą osobę, która nic nikomu nie zrobiła. To jest ten umiłowany okręg śląski  min. Ziobry, gdy tymczasem mamy do czynienia z mafią prawniczą.