czwartek, 18 kwietnia 2024
Możesz zadzwonić lub napisać maila. PDF Drukuj Email
środa, 06 maja 2020 14:59

Zarząd Stowarzyszenia informuje,że niestety nadal obowiązuje zakaz spotkań i organizowania zebrań ,dlatego nasze działania przenosimy do internetu ,mając nadzieję,że niedługo się zobaczymy :)
Cały czas udzielamy wam porad w zakresie poradnictwa prawnego i psychologicznego telefonicznie. Jednocześnie informujemy,że jesteśmy dla was pod numerami telefonów i mailem,oraz cały czas prowadzimy dwie strony na fb • Podbeskidzie oraz Afery i Bezprawie i stronę
http://stowarzyszenieprzeciwbezprawiu.pl/ na której publikujemy ważne i aktualne informację.
Możesz zadzwonić lub napisać maila : Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Przypominamy jednocześnie,że możecie również nas wesprzeć wpisując do swojego PIT nasz nr KRS podany na grafice poniżej.Masz czas do 31.05.2020 na złożenie swojego PITu.
Pozdrawiamy Was serdecznie

Obraz może zawierać: tekst „KRS 273382 Przekaż opp Stowarzyszenie 1% podatku Przyłącz się do 0 sprawiedliwość Przeciw Bezprawiu”